gespecialiseerd in Rosacea

Rosacea

Gespecialiseerd in het behandelen van Rosacea
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Rosacea 

Rosacea is een chronische huidaandoening die zich uit in roodheid op het gezicht en soms in de nek en borst. De precieze oorzaak van Rosacea is nog onbekend en velen die er last van hebben, zijn zich niet bewust van hun toestand.

Rosacea kan effectief worden behandeld met behulp van Intense Pulsed Light (IPL). IPL gebruikt gecontroleerd licht in specifieke golflengten om de ontsteking, roodheid, puistjes en ongelijke huidtinten veroorzaakt door de aandoening te verlichten. IPL biedt een zachte, langdurige oplossing voor mensen die lijden aan Rosacea door een geleidelijke en natuurlijke verbetering van het uiterlijk van de huid te bieden.

IPL biedt een zachte, duurzame oplossing voor zichtbare tekenen van huidbeschadiging die uw uiterlijk beïnvloeden. Het combineert ook een dramatische verbetering met vrijwel geen down-time. Je loopt het kantoor van de dokter uit en de rest van je leven in zonder de wonden of zwellingen die gepaard gaan met chirurgie, chemische peelings en laserresurfacing.
Oogbescherming wordt aan de patiënt gegeven
Een actueel anestheticum kan op de huid worden aangebracht voor extra comfort tijdens de procedure. (Optioneel)
Een koelgel, die het gevoel van warmte van het handstuk vermindert, wordt op het behandelingsgebied aangebracht
Koude luchtkoeling naar de huid kan ook tijdens de behandeling worden gegeven
Het gladde glasoppervlak van het IPL-handstuk wordt direct boven het behandelingsgebied geplaatst
Nauwkeurig gekalibreerde lichtgolven, die in intensiteit variëren afhankelijk van het type huid, de locatie van het behandelingsgebied en het behandelingstype, en de diepte van energiedoordringing vereist voor optimale resultaten, worden uitgezonden door het handstuk
De behandeling gaat verder over een enkel, gespecificeerd gebied (gezicht, benen, nek of armen) met een reeks korte, gelijkmatige passages
Na 30 – 40 minuten is de sessie voltooid. De patiënt kan een lichte roodheid ervaren in het behandelingsgebied, dat gewoonlijk binnen een uur verdwijnt
Over een reeks behandelingen (meestal 2-6, met intervallen van 3-4 weken) wordt het behandelingsgebied vrij van vlekken, moedervlekken, verkleuring of ongewenste aderen

IPL:

Verwijder ouderdomsvlekken.

 Veroudering heeft drie belangrijke factoren: genetica, tijd en omgeving. Hoewel je niet kunt veranderen welke huid je erven of het aantal jaren in je kalender, kunnen Intense Pulsed Light ™ (IPL) -behandelingen het uiterlijk dramatisch verbeteren door zichtbare signalen zoals ouderdomsvlekken te verwijderen. Het protocol varieert naargelang het individu, maar verwacht gemiddeld 2-6 behandelingen volgens intervallen van ongeveer 3-4 weken. Ouderdomsvlekken verdonkeren tijdelijk na de behandeling en vervallen dan binnen enkele dagen, waardoor een gladdere, meer gelijkmatige teint en een jeugdiger uiterlijk wordt verkregen.

Erythematotelangiectatic Rosacea.

Erythematotelangiectatic Rosacea. Niet-uitroepbaar, maar dankzij IPL niet onbehandelbaar. De roodheid van het gezicht, de blozen en de zichtbare bloedvaten geassocieerd met deze aandoening zullen geleidelijk verdwijnen met gerichte IPL-behandeling. Gecontroleerd letsel aan de bloedvaten start de natuurlijke reactie van het lichaam om het beschadigde weefsel af te breken en te verwijderen. Nieuwe cellen herbouwen en vervangen het probleemgebied met een heldere, mooie huid.

Moedervlekken 

De meeste moedervlekken zijn ongevaarlijk en veel vervagen in de eerste paar jaar van het leven. Maar voor degenen die blijven bestaan, biedt IPL een revolutionaire moedervlekkenbehandeling die de complicaties en bijwerkingen van alternatieve opties zoals corticosteroïden, chirurgie en bevriezing volledig vermijdt. IPL is een behandeling met weinig trauma’s voor kinderen, maar ook een echt antwoord voor volwassenen die het probleem veilig en eenvoudig willen oplossen.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Acne
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl