gespecialiseerd in het behandelen van hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie

Gespecialiseerd in het behandelen van hyperpigmentatie
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Hyperpigmentatie

Donkere vlekken op de huid – we hebben ze allemaal. Deze vlekken worden veroorzaakt door de overmatige productie van melanine in de huid, wat resulteert in gebieden met een donker gepigmenteerde huid. De vlekken worden vaak ingedeeld in de volgende categorieën:

  • ouderdomsvlekken – het resultaat van te veel blootstelling aan de zon
  • Moedervlekken – op een kind bij de geboorte
  • Melasma – voornamelijk aangetroffen bij zwangere vrouwen of vrouwen die anticonceptiepillen nemen

Voor meer dramatische en permanente resultaten is een Intense Pulsed Light (IPL)  behandeling een van de meest effectieve behandelingen voor het verwijderen van bruine vlekken op de huid. IPL-behandeling verwijdert donkere vlekken van de huid met minimale tot geen bijwerkingen. Naast het verwijderen van bruine vlekken, richt IPL zich ook op roodheid en vlekkerigheid in de huid en wordt beschouwd als een zeer effectieve anti-aging technologie in de cosmetische medische wereld. .

Hoe verwijdert de behandeling de donkere plek van uw huid?

Een breed spectrum licht wordt toegepast in een reeks zachte pulsen over de huid. Dit licht dringt door de huid en breekt het pigment in de huid. De bruine vlekken worden warm, worden donkerder en vervagen vervolgens in een paar dagen, waardoor een mooie, onberispelijke teint ontstaat.

Deze methode is zeer effectief en erg handig. Dit proces vereist in het algemeen 3-5 behandelingen om alle bruine vlekken volledig te elimineren en de huid te verjongen en te revitaliseren.

Onze arts zal uw huid evalueren en het aantal benodigde behandelingen aanbevelen.

Laat die donkere plekjes je elegantie dus niet bederven. Neem contact op om een ​​afspraak te maken met een van onze hooggekwalificeerde artsen.

IPL Laser word ook gebruikt voor:

Verwijder ouderdomsvlekken.

 Veroudering heeft drie belangrijke factoren: genetica, tijd en omgeving. Hoewel je niet kunt veranderen welke huid je erven of het aantal jaren in je kalender, kunnen Intense Pulsed Light ™ (IPL) -behandelingen het uiterlijk dramatisch verbeteren door zichtbare signalen zoals ouderdomsvlekken te verwijderen. Het protocol varieert naargelang het individu, maar verwacht gemiddeld 2-6 behandelingen volgens intervallen van ongeveer 3-4 weken. Ouderdomsvlekken verdonkeren tijdelijk na de behandeling en vervallen dan binnen enkele dagen, waardoor een gladdere, meer gelijkmatige teint en een jeugdiger uiterlijk wordt verkregen.

Erythematotelangiectatic Rosacea.

Erythematotelangiectatic Rosacea. Niet-uitroepbaar, maar dankzij IPL niet onbehandelbaar. De roodheid van het gezicht, de blozen en de zichtbare bloedvaten geassocieerd met deze aandoening zullen geleidelijk verdwijnen met gerichte IPL-behandeling. Gecontroleerd letsel aan de bloedvaten start de natuurlijke reactie van het lichaam om het beschadigde weefsel af te breken en te verwijderen. Nieuwe cellen herbouwen en vervangen het probleemgebied met een heldere, mooie huid.

Moedervlekken 

De meeste moedervlekken zijn ongevaarlijk en veel vervagen in de eerste paar jaar van het leven. Maar voor degenen die blijven bestaan, biedt IPL een revolutionaire moedervlekkenbehandeling die de complicaties en bijwerkingen van alternatieve opties zoals corticosteroïden, chirurgie en bevriezing volledig vermijdt. IPL is een behandeling met weinig trauma’s voor kinderen, maar ook een echt antwoord voor volwassenen die het probleem veilig en eenvoudig willen oplossen.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Acne
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl