gespecialiseerd in neus-lippen plooi door middel van fillers

neus-lippen plooi d.m.v. fillers

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

DE ESTHETISCHE TREND VAN HET AFGELOPEN DECENNIA

De nasolabiale plooi is de diepe vouw die van beide kanten van de neus naar de mondhoeken loopt. Ook bekend als een “smile line”, deze vouw wordt gecreëerd door herhaalde beweging van de mond. Hoewel het aantrekkelijk is om hier een kleine vouw te hebben, kan een diepe vouw je er ouder uit laten zien dan je werkelijk bent.

neus-lippen plooi behandelen
Deze plooi wordt meer merkbaar als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Vet verdwijnt van de wangen, waardoor het volume van de huid vermindert en deze vouw dieper lijkt. Herhaald lachend of met een “grote glimlach” kan in dit gebied tot permanente, diepe plooien leiden. Zelfs nadat je niet langer glimlacht, blijft de lijn. Diepe nasolabiale plooien kunnen worden gecorrigeerd door middel van injecties van fillers in de omgeving, het verloren volume herstellen en het uiterlijk van deze plooien verzachten. Het doel van injecties met nasolabiale plooien is om het volume van de huid gelijkmatig te verdelen, waardoor u er gladder en frisser uitziet.

Wie is geschikt om deze behandeling te krijgen?
Als u zich zorgen maakt over het uiterlijk van uw glimlachlijnen, kan deze behandeling geschikt voor u zijn. Mensen die meer volwassen zijn of die slank zijn hebben de neiging om meer uitgesproken nasolabiale plooien te hebben. Genetica speelt ook een rol bij het verschijnen van dit deel van je gezicht. Een behandeling met nasolabiale plooien kan worden uitgevoerd op de meeste volwassenen, mannen of vrouwen, die een goede algemene gezondheid hebben.

Wat te verwachten
De nasolabiale plooien kunnen worden behandeld met injecties van dermal filler, die de huid van binnenuit opvullen. Verschillende soorten injecteerbare fillers worden vaak gebruikt voor dit gebied. Fillers zijn er in verschillende soorten; permanent, semi-permanent en niet-permanent. Veruit de meest voorkomende is niet-permanent omdat de effecten ervan tijdelijk zijn en eenvoudig kunnen worden teruggedraaid. Permanente filler kan alleen operatief worden verwijderd en is in Nederland verboden. Elke Filler verschilt op de exacte manier waarop het volume onder de huid wordt opgebouwd, evenals de tijd dat het in het gezicht blijft.

Onze arts zal u adviseren welk type en merk filler voor u het beste is.

Deze ingreep duurt minder dan een uur om uit te voeren. Ten eerste kan een topische anesthetische crème worden aangebracht of deze kan worden ingesloten met het vulmateriaal wanneer deze wordt geïnjecteerd. Injecties van dermale filler worden vervolgens via een dunne naald in de aangegeven gebieden in de wangen en middenvlak afgeleverd. Deze injecties verhogen het volume van de huid, waardoor het uiterlijk van de nasolabiale plooien wordt verminderd.

Patiënten kunnen het kantoor onmiddellijk verlaten na ontvangst van de injecties. Er zijn geen verbanden nodig en patiënten kunnen onmiddellijk weer aan het werk gaan, waardoor dit een populaire verjongingsbehandeling voor de lunch is. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, met extra verbeteringen in het huidvolume die merkbaar worden in de week na de injecties.

De effecten van deze behandeling met niet-permanent vulmiddel duren in het algemeen 6-8 maanden. Na verloop van tijd absorbeert het lichaam geleidelijk het geïnjecteerde materiaal, waardoor de nasolabiale plooien zich weer verdiepen. Veel patiënten ondergaan regelmatige injecties om hun verjongde uiterlijk te behouden.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl