gespecialiseerd in Mid-Face lift door middel van fillers

Mid-Face lift 

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

MID-FACE LIFT DOOR FILLERS

Sommige patiënten verlangen ernaar hun eigen natuurlijke, jeugdige uiterlijk terug te brengen en de symmetrische wangen, lippen, kin en oogzone te herstellen, maar ze maken zich zorgen over hoe hun gezicht na de procedure zal verschijnen. Ze hebben geruchten gehoord over “appelwangen” en zijn nerveus over lip- en wangvullers. Maar in de handen van een ervaren, gecertificeerde dermatoloog, bieden midface dermale vullers geen reden tot bezorgdheid en kunnen verbluffende resultaten hebben.

Het doel van midface fillers is om te verbeteren wat Mother Nature je al gaf, gezichtsvolume te herstellen en de Driehoek van de Jeugd te herstellen. Je ziet er anders uit als een betere versie van jezelf. Veel patiënten staan ​​versteld van de resultaten en genieten van hun zachtere huidskleur terwijl ze de natuurlijke uitstraling van hun gezichtsuitdrukkingen behouden.

Veel patiënten vragen ons hoe lang ze verwachten dat dermale vullers lang meegaan. Afhankelijk van de vulstof die u gebruikt, kunnen de resultaten van 6 maanden tot maximaal 2 jaar duren. All-natuurlijke vulstoffen (meestal hyaluronzuur) kunnen 3-18 maanden (in zeldzame gevallen tot 2 jaar) duren voordat de stof van nature wordt verwijderd door normale lichaamsprocessen. De meeste patiënten plannen een vervolgbehandeling binnen dat eerste jaar wanneer het vulmiddel begint op te lossen.

Wanneer zij ‘wangvergroting’ horen, kunnen sommige patiënten huidfillers met implantaten in de wang verwarren. Dermal fillers zijn een veilig alternatief voor chirurgie en bieden 3 belangrijke voordelen:

Dermale vullers vereisen geen downtime. Er kunnen minimale blauwe plekken en zwellingen zijn, die patiënten gemakkelijk kunnen verbergen met make-up. Een implantaatoperatie met wangvergroting daarentegen laat patiënten gezwollen en het risico op blauwe plekken is veel groter.
Eenmaal geïnjecteerd lekken er geen dermale vullers in de omgeving; als er een gebied is met een hogere concentratie, kan het gebied voorzichtig door uw arts worden gemasseerd om opnieuw te worden verdeeld. Wang-implantaten dragen echter het risico van verkeerde positionering en kunnen in de toekomst een vervolghersteloperatie vereisen.
Huidvullers hebben veel minder risico op infectie of complicaties in vergelijking met chirurgische wangimplantaten.
Gemiddeld kunnen de meeste patiënten 75% verbetering verwachten na hun eerste sessie en 10-20% verbetering na de 2e behandeling.

Als u geïnteresseerd bent in niet-chirurgische mid face lift, is misschien deze behandeling bij SR Beauty&Esthetics een perfecte optie. Neem contact met ons op als u meer wilt weten of als u een consult wilt plannen.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl