gespecialiseerd in MicroNeedling

Microneedling

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Microneedling / Dermapen

Microneedling in Rotterdam 

Superieure veiligheid, betrouwbaarheid en indrukwekkende behandelresultaten. Dat is Collageen Inductietherapie met de SkinPen. Nooit was microneedling zo precies en zo veilig!

Uniek en afgestemd op de patiënt

De SkinPen wordt ingezet om een huidprobleem (indicatie) te reduceren zoals (rest)acne, littekens en tegen de kenmerken van huidveroudering. De intensiteit van de behandeling kan, naar kunde van de huidspecialist, cosmetisch of medisch zijn. De naalddiepte van 0.25mm tot 2.50mm is vrij instelbaar gedurende de behandeling / per behandelgebied. SkinPen Micro-needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te verbeteren en de aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen ten behoeve van de huidverbetering- en huidverjonging. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. SkinPen Micro-needling wordt altijd in kuurverband uitgevoerd van 3 tot 6 behandelingen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken.

Kenmerken SkinPen

  • FDA goedgekeurd
  • Medisch CE keurmerk
  • Geproduceerd in USA
  • Naald medisch roestvrijstaal

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Voor het behalen van het FDA keurmerk heeft de SkinPen 90 validatietesten moeten doorstaan!

De SkinPen is niet alleen ontwikkeld in Amerika, maar wordt ook geproduceerd in de USA. Het heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medisch CE keurmerk klasse II en een ISO13485 certificaat.

De SkinPen onderscheidt zich op basis van kwaliteit, maar het heeft tevens een andere unieke eigenschap dat tal van voordelen biedt. De behandeldiepte instelling wordt namelijk op de naald cartridge ingesteld in plaats van op het device zelf.

Het voorkomen van kruisbesmetting is een belangrijk aspect bij micro-needling. De SkinPen voorkomt dit op drie manieren:

  1. Cartridge is 100% afgesloten voor het indringen van bloed of vloeistof
  2. Het device zelf is ultrasonisch afgesloten voor bloed of vloeistof
  3. De bio sheath, bedekt het gehele systeem voor verdere bescherming

De SkinPen geeft je 100% vertrouwen!

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl