gespecialiseerd in Melkzuur Peelings

Melkzuur Peeling

Gespecialiseerd in TCA Peels
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Hoe kan een melkzuurschil uw huid ten goede komen?

Een chemische peeling werkt door een chemische stof – in dit geval melkzuur – op de blote huid te gebruiken. Het verwijdert de bovenste laag van de huid (epidermis). Sommige sterkere formules kunnen ook gericht zijn op de middelste huidlagen (dermis).Ondanks de naam, wordt je huid niet merkbaar “afgetrokken”. Wat wel merkbaar is, zijn de effecten onder de verwijderde opperhuid: gladdere en helderdere huid.

Melkzuur wordt specifiek gebruikt voor de behandeling van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en andere factoren die bijdragen aan een saaie en onregelmatige huid. Andere voordelen van AHA’s zoals melkzuur zijn een verbeterde huidtoon en een verminderd porie-uiterlijk.In tegenstelling tot AHA’s zoals glycolzuur, is melkzuur echter een beetje milder. Dit maakt een melkzuurschil een betere keuze voor een gevoelige huid. Melkzuur kan ook een optie zijn als je in het verleden een andere AHA hebt geprobeerd en het product te sterk vond.

Vooral geschikt voor donkere huidtypes

Melkzuur wordt gebruikt om een ​​milde chemische peeling te creëren die uw huidtint helpt egaliseren. Het kan helpen om ouderdomsvlekken, melasma en ruwe textuur aan te pakken, samen met fijne lijntjes.Gezien de mildheid van melkzuur peelings is dit de enige chemische peeling waarmee SR Beauty&Esthetics donkere huidtypen behandelen. De wat diepere chemische peelings kunnen voor veel risico’s zorgen bij de donkere huidtypes. 

Bepaalde huidaandoeningen kunnen het risico op bijwerkingen vergroten.Het is belangrijk om uw huidverzorgingsbehoeften dan met uw huisarts of dermatoloog te bespreken voor u aan de behandeling begint. 

Soorten medische chemische peelings:

Glycopeel / Fruitzuurpeel

TCA PEEL

Melkzuurpeel

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Acne
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl