gespecialiseerd in MicroNeedling

Huidtherapie

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

De huidtherapeute in onze kliniek werkt nauw samen met de cosmetische arts.

SR Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van cosmetische huidproblemen, huidveroudering en huidziektes. Klantvriendelijkheid en het werken aan een ontspannen sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.
De huidtherapeute in onze kliniek werkt nauw samen met de cosmetische arts. Een huidtherapeut is opgeleid om intensieve behandelingen van de huid te doen, zoals acnetherapie, littekenbehandeling, laserbehandelingen en microneedling. Soms is dit een aanvulling op de therapie van de cosmetische arts. 

Natuurlijk resultaat

Onze huidtherapeut koos voor het vak, omdat ze mensen graag op lange termijn een goed gevoel over hun huid wil geven. Onze specialisten helpen je graag bij de behandeling van verschillende huidproblemen. De diversiteit van huidtherapie en het zien van tevreden patiënten in onze kliniek maakt onze werk uitdagend en plezierig om elke dag naartoe te gaan.”

Ben ik vrij in het kiezen van een willekeurige behandeling?

Lees meer

Als een behandeling niet mogelijk is, dan zijn wij daar compleet eerlijk en direct in. In zulke gevallen kijken wij naar alternatieve behandelingen. Voor onze specialisten is een behandeling succesvol, als klanten blij en tevreden de deur uitgaan.

Het eerste bezoek

Lees meer
Als u nooit eerder een behandeling bij de huidtherapeute heeft ondergaan, dan raden wij u aan om een consult in te plannen met onze cosmetische arts. De cosmetische arts beoordeelt uw huid en geeft u advies over wat mogelijk is met de behandeling, wat u van de behandeling mag verwachten en waar u rekening mee moet houden na de behandeling. Het consultgesprek is kosteloos. U kunt in veel gevallen meteen behandeld worden, maar u mag uiteraard ook eerst rustig nadenken over ons advies.

De behandeling

Lees meer
De missie van de kliniek is om zorg te bieden in een omgeving waar mensen zich prettig voelen en die bijdraagt aan welzijn en genezing. Zeker zo belangrijk als de omgeving is de attitude van de zorgverleners: betrokken, met tijd en aandacht voor de patiënt.

gladde en frisse huid

Microneedling

Uniek en afgestemd op de patient

De SkinPen wordt ingezet om een huidprobleem (indicatie) te reduceren zoals (rest)acne, littekens en tegen de kenmerken van huidveroudering. De intensiteit van de behandeling kan, naar kunde van de huidspecialist, cosmetisch of medisch zijn. De naalddiepte van 0.25mm tot 2.50mm is vrij instelbaar gedurende de behandeling / per behandelgebied. SkinPen Micro-needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te verbeteren en de aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen ten behoeve van de huidverbetering- en huidverjonging. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. SkinPen Micro-needling wordt altijd in kuurverband uitgevoerd van 3 tot 6 behandelingen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken.

FDA goedgekeurd

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Voor het behalen van het FDA keurmerk heeft de SkinPen 90 validatietesten moeten doorstaan!

De SkinPen is niet alleen ontwikkeld in Amerika, maar wordt ook geproduceerd in de USA. Het heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medisch CE keurmerk klasse II en een ISO13485 certificaat.

De SkinPen onderscheidt zich op basis van kwaliteit, maar het heeft tevens een andere unieke eigenschap dat tal van voordelen biedt. De behandeldiepte instelling wordt namelijk op de naald cartridge ingesteld in plaats van op het device zelf.

Het voorkomen van kruisbesmetting is een belangrijk aspect bij micro-needling. De SkinPen voorkomt dit op drie manieren:

Cartridge is 100% afgesloten voor het indringen van bloed of vloeistof
Het device zelf is ultrasonisch afgesloten voor bloed of vloeistof
De bio sheath, bedekt het gehele systeem voor verdere bescherming
De SkinPen geeft je 100% vertrouwen!

Kenmerken van microneedling

FDA goedgekeurd
Medisch CE keurmerk
Geproduceerd in USA
Naald medisch roestvrijstaal

Tarieven

.

Talg & littekens

Acnebehandeling

Wat is acne?

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beinvloeid door o.a hormonale factoren. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren groter worden en meer huidsmeer produceren. Bovendien wordt de talg dikker van samenstelling, waardoor deze moeilijker naar de oppervlakte van de huid kan worden afgevoerd. Dit alles kan leiden tot het verstopt raken an de talgklieren. Daarnaast zetten bepaalde bacterien (P.acnes) die zich in de talgklier bevinden, talg om in vrije vetzuren, die door de wand van de verstopte talgklier heendringen en een ontsteking kunnen veroorzaken. De P.acnes bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van de acne. . Acne is niet alleen een probleem onder de pubers. Veel mannen en vrouwen hebben na de puberale fase nog steeds last van acne. Met verschillende behandelingen kunnen wij de dit probleem bestrijden en is het goed mogelijk om een verbetering van 85 tot 95% te behalen.

De behandeling

Voorafgaand de ingreep worden er foto’s van de te behandelen gebied gemaakt.

Stap 2 – IPL

Met de I.P.L behandeling kunnen veel vormen van acne met behulp van het gepulseerd licht effectief bestreden worden.

Stap 2 – Huidbacterie

Tijdens de behandeling word het gepulseerd licht selectief door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huidbacterie vernietigd.

Stap 4 – Rust

De huid zal tot rust komen en de actieve acne zal zienderogen verminderen.

Stap 5 – Na de behandeling

Afhankelijk van de ernst van de acne wordt bij aanvang door drs.Razmjou bepaald hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn en met welke frequentie het meest optimale resultaat behaald kan worden. Dit kan ook vaker dan 1 keer per week zijn.

Stap 6 – Herstel Controle

Voor een zichtbaar resultaat moet men uitgaan van 6 a 8 behandelingen.Deze behandeling kan uitgebreid worden met een chemische peeling(zie chemische peeling behandeling)

Helpt een chemische peeling tegen mijn acne?

e doel van een peeling is het verwijderen van dode, losse huidcellen, zodat de poriën minder geblokkeerd raken.
Wanneer een huid regelmatig wordt gepeeld, zullen mee-eters niet zo snel meer ontstaan en de talg zal normaler kunnen afvloeiden. Bovendien wordt door het verwijderen van de dode huidcellen de celvernieuwing gestimuleerd.

Peelingen bestaan uit een combinatie van verschillende ingrediënten, waaronder zuren, met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen. Door de juiste combinatie van ingrediënten in te zetten, kunnen specifieke huidproblemen effectief, efficiënt en veilig worden aangepakt.

Tarieven

.

laserbehandelingen

Ontharen

Definitief ontharen

Laseren
Het menselijk lichaam is op bijna alle plaatsen met haar bedekt. De lichaamsbeharing bij mannen komt tot stand onder invloed van het mannelijk hormoon testosteron en bij vrouwen speelt het hormoon oestrogeen een belangrijke rol. Veel plekken waar er haar groeit wordt vaak als ongewenst gezien, en wordt de haar verwijderd o.a met scheermesjes en ontharingscremes. Dit wordt vaak als grote last gezien. SR Beauty& Esthetics biedt de oplossing om uw haar te ontharen door gebruik te maken van IPL Laser Technologie. Het laseren gebeurt door onze ervaren Arts.Hij zal een inschatting maken van uw huidtype om zo de stand van de machine te bepalen.

IPL behandeling

Om het te behandelen gebied wordt een verkoelende gel aangebracht. Deze gel zorgt voor de geleiding van het licht en de koeling van de huid. Daarna wordt de behandelkop over het te behandelen gebied geleid en wordt er telkens een korte lichtflits(pulse) gegeven. De duur van de behandeling is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld moet worden. De behandelkop bestrijkt een gebied van 7,50 cm². Elke puls kan aansluitend gegeven worden. Daardoor kan er in zeer korte tijd een volledige behandeling gegeven worden.

Voor de behandeling

Voor/Na de behandeling is het ten strengste verboden om haartjes met een pincet, touw, d.m.v harsen, of enig ander epilerend apparaat te verwijderen. Dit omdat u dan de haren verwijdert die juist de warmte moeten gaan geleiden. Advies is om dit te doen met een scheermesje of scheerapparaat.

Mogelijke complicaties

In sommige gevallen kan er na de behandeling tijdelijke roodheid ontstaan. Dit verdwijnt vanzelf binnen 15 minuten tot een paar uur. Let op met het gebruik van zeep en deodorant tot 24 uur na de behandeling. In zeldzame gevallen kan er blaarvorming /pigmentverlies optreden als de pulsduur te lang is voor uw huidskleur. In dit geval staken wij de behandeling en zal de arts de machine aanpassen naar een lager stand.

Herhaalbehandeling

Voor een optimaal gewenst resultaat moet men uitgaan van tussen de 5-8 behandelingen. Ook word er geadviseerd om elke 6 maanden nog een herhaalbehandeling te nemen zodat de haar geen kans krijgt weer terug te groeien op andere plekken.

Wil je een afspraak inplannen?