Frons

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Voorhoofd rimpelbehandelingen

Het rimpelen van het voorhoofd is een veelvoorkomende zorg of zowel mannen als vrouwen. Het onderliggende mechanisme dat rimpelvorming veroorzaakt, is samentrekking van de frontale spier. Deze spier is verantwoordelijk voor het optillen van de wenkbrauwen, is een spier van gelaatsuitdrukking, en bij samentrekking ontstaan ​​parallelle horizontale lijnen op het voorhoofd. Door de wenkbrauwen op te rekken, afzonderlijk of samen, kan een groot aantal verschillende emoties worden afgebeeld.

De frontale spier wordt geactiveerd om het voorhoofd en bovenste ooglid naar het gezichtsveld te brengen, dat wil zeggen, het ‘opent de ogen’. Daarom is het bijzonder actief bij diegenen met een gedeeltelijke afsluiting van het gezichtsveld. Wanneer er sprake is van een significante vermindering van het gezichtsveld, is het mogelijk dat de frontale spier constant geactiveerd (samengetrokken) wordt om de wenkbrauwen / oogleden op te tillen om de ogen meer open te houden. Hoe actiever de frontale spier, hoe belangrijker de aanwezigheid van horizontale lijnen in het voorhoofd.

Anti-rimpelinjecties verminderen de samentrekking van de frontalis-spier door de transmissie van het zenuwsignaal naar de spier te voorkomen, en zijn van tijdelijke aard, gemiddeld 2 tot 4 maanden. De behandeling omvat verschillende fijne injecties in de frontalispier en het begin van de werking is van 4 tot 7 dagen, afhankelijk van het type antirimpelinjectie dat wordt gebruikt. De dosis die wordt gebruikt, moet de beweging van het voorhoofd voldoende verminderen om de hellingsgraad van het voorhoofd te verminderen, met de overweging om een ​​deel van de functie van de spier te behouden bij het optillen van de wenkbrauwen. Bij degenen met zware bovenoogleden en constante compenserende samentrekking van hun frontalisspier, veroorzaken anti-rimpelinjecties decompensatie van dit mechanisme dat hun oogleden / wenkbrauwen omhoog houdt, en zelfs kleine doses kunnen een gevoel van zwaarte in de wenkbrauwen / bovenste oogleden veroorzaken. . Beoordeling door de beoefenaar van de toestand van de wenkbrauwen en de bovenoogleden voorafgaand aan de behandeling is daarom belangrijk bij het bepalen van de te gebruiken dosis.

Naast de dosering, is de locatie van de injectiepunten van anti-rimpelinjecties in het voorhoofd een belangrijke overweging bij het bereiken van ideale esthetische resultaten. Patiënten vragen vaak om een ​​wenkbrauwlift naast een afname van voorhoofdlijnen. Dit kan worden bereikt door alleen de centrale delen van het voorhoofd te behandelen en de gebieden boven de staart van de wenkbrauwen te laten. Dit kan echter een onnatuurlijke boog in de wenkbrauwen veroorzaken, evenals het achterlaten van rimpels die zich net boven de wenkbrauwen bevinden. Een meer geschikte methode om het voorhoofd te behandelen is om het voorhoofd gelijkmatiger in te spuiten. Grotere voorhoofden kunnen meer injectiepunten nodig hebben om een ​​gelijkmatiger resultaat te bereiken.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srkliniek.nl

Stel hier uw vraag