gespecialiseerd in botox tegen migraine

Botox tegen migraine

Gespecialiseerd in botox tegen migraine
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Botox tegen migraine

Onabotulinumtoxine A, of Botox, is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration als een behandeling voor chronische migrainehoofdpijn. Het is geen remedie. Mensen die Botox krijgen voor hoofdpijn krijgen meestal ongeveer elke drie maanden de behandeling. Maar voor sommigen is dat alles wat ze nodig hebben om hun hoofdpijn onder controle te houden. Voor anderen is aanvullende medicatie of andere behandeling van hoofdpijn noodzakelijk.

De specifieke details van hoe Botox werkt om hoofdpijn te voorkomen zijn niet bekend. Maar het is waarschijnlijk dat de geïnjecteerde Botox wordt ingenomen door pijnreceptoren in de zenuwen van de spieren. De medicatie deactiveert dan die pijnreceptoren en blokkeert pijnsignalen die de zenuwen naar de hersenen sturen.De pijn verdwijnt echter niet permanent. Na enkele maanden ontwikkelen de zenuwen nieuwe pijnvezels en de hoofdpijn is vaak terug. Het Botox-effect duurt meestal ongeveer twee en een halve maand. Omdat injecties niet eerder dan om de drie maanden worden herhaald, hebben sommige mensen een andere hoofdpijnbehandeling nodig tijdens de laatste twee weken van een Botox-cyclus.

Een standaard is om elke drie maanden een Botox-behandeling tegen migraine te herhalen.

Veel verzekeringsmaatschappijen dekken de injecties als een patiënt aan criteria voor chronische migrainehoofdpijn voldoet: gedurende ten minste drie maanden moet een persoon hoofdpijn hebben die optreedt op 15 of meer dagen per maand met de kenmerken van migraine op ten minste acht dagen per maand.

Botox mag alleen onder toezicht van een arts worden gebruikt. Botox kan gevaarlijk zijn als het verkeerd wordt gegeven.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Acne
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srkliniek.nl

stel hier uw vraag