gespecialiseerd in het behandelen van Acne

Acne 

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beinvloeid door o.a hormonale factoren. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren groter worden en meer huidsmeer produceren. Bovendien wordt de talg dikker van samenstelling, waardoor deze moeilijker naar de oppervlakte van de huid kan worden afgevoerd. Dit alles kan leiden tot het verstopt raken an de talgklieren. Daarnaast zetten bepaalde bacterien (P.acnes) die zich in de talgklier bevinden, talg om in vrije vetzuren, die door de wand van de verstopte talgklier heendringen en een ontsteking kunnen veroorzaken. De P.acnes bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van de acne. . Acne is niet alleen een probleem onder de pubers. Veel mannen en vrouwen hebben na de puberale fase nog steeds last van acne. Met de I.P.L technologie kunnen wij de dit probleem bestrijden en is het goed mogelijk om een verbetering van 85 tot 95% te behalen.

Na de behandeling

Gedurende behandelingen is het de beoeling om, beetje bij beetje, de bacterie uit te roeien. De verbetering laat even op zich wachten. De eerste resultaten mogen dan ook pas verwacht worden na een paar weken. Zo is het goed mogelijk dat het bij de een sneller resultaat te zien is als bij een ander. Na de laatste behandeling raden we aan het resultaat te onderhouden door iedere 6 a 8 weken opnieuw een onderhoudende behandeling te ondergaan. De I.P.L machine laat de bovenste huidstuctuur nog intact, Roodheid, zwelling en branderigheid kunnen na de behandeling enig ongemak geven. Bij hinderlijke branderigheid, kan gekoeld worden met ijs of een cold-pack. Dit mag evenwel niet direct op de huid komen, maar uitsluitend via een laagje katoen van een handdoek of washandje.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Stap 1 – Foto’s 

Voorafgaand de ingreep worden er foto’s van de te behandelen gebied gemaakt. 

Stap 2 – IPL

Met de I.P.L behandeling kunnen veel vormen van acne met behulp van het gepulseerd licht effectief bestreden worden.

Stap 2 – Huidbacterie

Tijdens de behandeling word het gepulseerd licht selectief door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huidbacterie vernietigd.

Stap 4 – Rust

De huid zal tot rust komen en de actieve acne zal zienderogen verminderen. 

Stap 5 – Na de behandeling

Afhankelijk van de ernst van de acne wordt bij aanvang door drs.Razmjou bepaald hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn en met welke frequentie het meest optimale resultaat behaald kan worden. Dit kan ook vaker dan 1 keer per week zijn.

Stap 6 – Herstel Controle

Voor een zichtbaar resultaat moet men uitgaan van 6 a 8 behandelingen.Deze behandeling kan uitgebreid worden met een chemische peeling(zie chemische peeling behandeling)

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Acne
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl