gespecialiseerd in wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Veel patiënten hebben geen chirurgische wenkbrauwlift nodig en kunnen baat hebben bij een injecteerbare, niet-chirurgische wenkbrauwlift. Deze techniek kan worden uitgevoerd met neurotoxinen (Botox, Dysport en Xeomin) en injecteerbare Fillers zoals Restylane/Teosyal/Radiesse. Met de Botox kunnen de spieren van de depressor (de spieren die de wenkbrauw naar beneden trekken) ontspannen en de liftspieren (de spieren die de wenkbrauw optillen om selectief actief te blijven.) Deze combinatie kan een lichte wenkbrauwverhoging veroorzaken wanneer de patiënt zijn voorhoofd beweegt. in het algemeen een subtiele lift en is niet reproduceerbaar in alle patiënten.Het injecteren van vulstof onder de wenkbrauw dient om de holte in dat gebied in te vullen en kan zelfs een mild tot matig afhangend voorhoofd opblazen en optillen in de wenkbrauw is effectiever dan Botox en is een onmiddellijk resultaat.Ik geef de voorkeur aan het combineren van de Botox en filler voor het optimale resultaat als een behandelt de spieren en de andere volumizes en verhoogt het voorhoofd.

De hele behandeling duurt ongeveer 5 minuten en is pijnloos omdat het gebied verdoofd is door plaatselijke verdoving. Door de aanwezigheid van de filler kan de behandeling een jaar duren. In het zeldzame geval dat de patiënt niet tevreden is met het resultaat, kan het vulmiddel ’s nachts worden opgelost.

Het is belangrijk om te begrijpen dat dit type wenkbrauwlift niet gelijk is aan de resultaten van chirurgische ingrepen en niet bedoeld is om dit te doen, maar eerder als een minimaal invasieve methode om een ​​bepaald niveau van tillen te produceren voor mensen die geen operatie wensen . 

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl