gespecialiseerd in het behandelen van wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Mannen en vrouwen ervaren ouderdomsgebonden zakken en wallen onder de ogen door verschuivend vet in en rond het gebied rond de ogen. Hierdoor kunnen we ouder, vermoeider of zieker lijken. Bovendien verliezen we vet op de wangen naarmate we ouder worden, en het gebied waar de wang onder het oog samenkomt, is meer dan ooit. Als u er zo goed uit wilt zien als u zich voelt, is deze behandeling op zijn plaats!.

Een symptoom van leeftijd, gebrek aan slaap, stress of andere omgevingsfactoren of levensstijl, bagginess rond de ogen is behandelbaar. Wij werken met merken zoals Restylane (natuurlijke Fillergemaakt met hyaluronzuur dat het volume onder de ogen verbetert en u helpt een frisser, alerter en jongere uitstraling te geven. Wanneer dit geïnjecteerd word in de bovenkant van de wang, vult het volume tussen de twee gebieden ,en heeft je gezicht meer volume, daarmee zakken de wallen en zakjes .

Als de zakken of wallen onder je ogen extreem zijn, kan het soms het best worden behandeld met een operatie in plaats van fillers zoals Restylane®. Wij werken uitsluitend met artsen die voldoende ervaring hebben in het behandelen van onder de oog. In een heel klein aantal gevallen, kunnen bijwerkingen optreden: zwelling en zichtbare kleurverandering in de huid.

De resultaten worden onmiddellijk waargenomen, hoewel de uiteindelijke resultaten een paar weken kunnen duren om te beoordelen of er sprake is van zwelling. Met volledige correcties kunnen de resultaten 6-12 maanden duren. De behandeling van de injectie kan ook collageen stimuleren om te groeien, wat zelfs langer kan duren.

Neem de volgende stap en maak een afspraak.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl

Stel uw vraag