gespecialiseerd in het behandelen van voor vollere wangen

Vollere wangen

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Door de wangen op te vullen, wordt de huid strakker

Als u uw huid wilt verjongen zonder agressieve chirurgische ingrepen te ondergaan, kan een dermale vuller uw beste optie zijn. Huidvullers worden steeds populairder omdat ze veiliger en goedkoper zijn dan chirurgie. U kunt de jeugdige vitaliteit of uw huid terugwinnen na slechts één behandeling.

Een dermale vuller is een injecteerbare oplossing die het zachte weefsel onder de huid vult. U kunt een synthetische of natuurlijke vulstof kiezen en u moet ook een absorbeerbare of niet-absorbeerbare optie selecteren. Elke variatie verbetert het uiterlijk van een verouderende, rimpelende en slappe huid. Dermale vullers zijn ideaal voor het opvullen van vouwen en lijnen, het opvullen van de lippen en wangen en het verbeteren van de gezichtscontouren.

In de cosmetische industrie zijn er een aantal niet-chirurgische behandelingsopties beschikbaar om de tekenen van veroudering te verminderen. Wangen beginnen vaak te verzakken en kreuken als je ouder wordt. Gelukkig biedt de cosmetische industrie nu Fillers om hangende wangen, lijnen en rimpels tegen te gaan.

Probeer dermale vullers vóór plastische chirurgie!

Dermal Fillers zijn geformuleerd om je wangen, lippen, kin en slaapgedeelte te behandelen, evenals de secties aan de zijkant van je neus en rond je mond. Juvederm, Belotero en Restylane zijn soorten huidvullers. Sommige fillers behandelen specifieke delen van uw gezicht beter dan andere. Restylane werkt bijvoorbeeld goed rond de neus, terwijl Belotero ideaal is voor plooien en rimpels. Verschillende experts bevelen Juvederm aan voor uw wangen.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl