gespecialiseerd in botox tegen overmatig zweet

Botox tegen overmatig zweet

Gespecialiseerd in botox tegen overmatig zweet
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Botox tegen overmatig zweet

Hyperhidrose is de medische term voor overmatig zweten. Botox-injecties zijn een nieuwe behandelingsoptie voor mensen met hyperhidrose. U kunt een kandidaat zijn voor Botox als uw zweten niet verbetert met voorgeschreven anti-transpiranten. Botox is door de FDA goedgekeurd voor mensen die buitensporig uit hun oksels zweten.

Botox werkt door de zenuwen te blokkeren die verantwoordelijk zijn voor het activeren van je zweetklieren. Normaal gesproken activeert uw zenuwstelsel uw zweetklieren wanneer uw lichaamstemperatuur stijgt. Dit is hoe je lichaam zichzelf automatisch afkoelt. Bij mensen met hyperhidrose zijn de zenuwen die de zweetklieren aangeven echter overactief. Wanneer u Botox-injecties rechtstreeks in het gebied van uw lichaam krijgt dat vaak zweet, zijn uw overactieve zenuwen in essentie verlamd. Wanneer je zenuwen je zweetklieren niet kunnen signaleren, zweet je niet. Botox voorkomt echter alleen zweten in het specifieke gebied waar het is geïnjecteerd.

Hoe is het om Botox-injecties te krijgen?

injecties duren niet lang en kunnen tijdens een korte bezoek worden voltooid. Onze arts zal de Botox-medicatie net onder het oppervlak van de huid injecteren met een fijne naald. U ontvangt verschillende injecties die een rasterpatroon vormen rond uw aandachtsgebied. Uw arts kan u iets geven om pijn te voorkomen, zoals ijs of een verdovend middel. U kunt terugkeren naar uw werk en het normale leven zodra u klaar bent met uw Botox-injecties. Uw arts kan u vragen om een ​​vervolgafspraak te plannen om in te checken en gemiste plekken aan te vullen.

Waar het op neer komt!

Botox is een zeer effectieve behandeling voor overmatig zweten. Voor veel mensen verbetert het hun kwaliteit van leven drastisch. Helaas kworden ze niet altijd gedekt door een verzekering. U kunt praten met uw huisarts of verzekeringsmaatschappij over het krijgen van een dekking voor uw Botox-injecties.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Acne
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srkliniek.nl

Stel hier uw vraag