gespecialiseerd in Lipvergroting /Enhancements 

Lipvergroting 

Gespecialiseerd
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Lip Enhancements

It’s all in the perfect kiss

Het zit allemaal in de perfecte kus

Lippen zijn een bepalende eigenschap van je gezicht, dus het is belangrijk dat ze goed gebalanceerd, symmetrisch zijn en een geweldig volume hebben. Lipvergroting wordt gecreëerd met lipinjecties en lipvullers, vakkundig uitgevoerd door ons team van artsen.

Een mooie glimlach kan een geweldige stimulans zijn voor zelfvertrouwen, zodat klanten er stralend en jeugdig uitzien en zich stralend voelen.
De lipvorm van iedereen is anders en dermale vullers in deze regio helpen je natuurlijke eigenschappen te verbeteren en het gebied te verjongen.

Ons team van ervaren cosmetische artsen kan u adviseren over het beste verloop van de behandeling om de gewenste resultaten te bereiken.

Behandelingsopties

Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen te behandelen. Verschillende producten worden gebruikt afhankelijk van de gewenste effecten. Lippen hebben een zachter product nodig dat ervoor zorgt dat de resultaten subtiel en natuurlijk zijn. Er zijn veel attributen die de lippen aantrekkelijk maken, inclusief de rand, volume, balans en symmetrie. Fillers kunnen zowel een jongere lip , als een verouderende lip vergroten.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Ooglidcorrecties
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl