Gespecialiseerd In Cryolipolyse

Cryolipolyse

Gespecialiseerd in coolsculpting
Verzekerde Zorg
Gratis Consult

Crylipolyse behandeling

Cryolipolyse is een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan koeling.Onder leiding van dermatoloog dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Gebaseerd op deze kennis werd Cryolipolyse ontwikkeld. Met behulp van pads wordt door middel van precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling onderhuids vetweefsel kapotgemaakt. De warmte stimuleert de cellen, door de daaropvolgende onderkoeling breken de vetcellen af.

Onderzoekresultaten

Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief én veilig is. Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen vetcellen aangepakt worden zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Een cryolipolysebehandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen. Lichaamsgedeeltes : zwembandjes, zadeltassen, lovehandles, benen, buik, taille billen heupen bovenarmen

Soorten medische chemische peelings:

de behandeling

Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. De pads worden aan de te behandelen gebieden gekoppeld waarna u gedurende 50 min word behandeld door de machine . Een cryolipolysebehandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen. Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt.

Advies van onze Arts

 

Na de behandeling is het belangrijk om te blijven bewegen.Ook is het aanbevolen om voldoende water per dag te drinken. Gedurende 2 weken na behandeling geen sterke alcohol te benutten. Het is van belang om weinig vet eten te consumeren. Eet dus gezond en gevarieerd

Resultaten

De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en u merkt dan ook al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Uw kleding zit ruimer en u kunt waarschijnlijk al een maatje kleiner aan! Na ongeveer 6 maanden zijn veel cellen uit het lichaam opgeruimd. Omdat de cellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen. U ziet er strak en stalend uit! Voor een optimaal resultaat raden wij ongeveer 3-5 behandelingen aan.

Waarom kiezen voor SR Beauty & Esthetics 

Luxe, Comfort & Kwaliteit

Gratis Consult
Gemakkelijk Parkeren
Comfort
Geen Wachtrijen
Kwaliteit
Beste Producten
Ervaren en Gekwalificeerd
Uw mening telt
Gespecialiseerd in Acne
In Hartje Katendrecht te Rotterdam!

Bespreek uw mogelijkheden

 

(010)-4848607
Rechthuislaan 51 , Rotterdam , 3072 LC
info@srbeauty.nl